צביקה שכטר

אפוטרופוס מונע כניסת בני משפחה

האם האפוטרופוס יכול למנוע כניסת בני משפחה לבית הורה חסוי?

עו"ד ונוטריון נורית פיש

אם אין לו סיבה מוצדקת למנוע ביקורים אצל החסוי כגון שבני המשפחה מציקים לחסוי או מטרידים אותו, אזי חמור מאוד שהאפוטרופוס לא מאפשר לבני המשפחה לבקר את החסוי. יש לפעול לקבל צו בית המשפט לאפשר לבני המשפחה לבקרו. אני הייתי בוחנת אם זה אפוטרופוס ראוי כשהוא לא מאפשר קשר של המשפחה לחסוי..

עו"ד ונוטריון נורית פיש

אם אין לאפוטרופוס סיבה מוצדקת למנוע כניסת בני משפחה לדירת החסוי (כגון בואם מטריד אותו או שהם מציקים לו ומפריעים את מנוחתו או גורמים לנזק בצורה כלשהי) אזי , זה חמור מאוד. שכן, חשוב ורצוי שבני משפחתו של החסוי יבקרו אותו. לפיכך, יש לכם אפשרות להגיש בקשה למתן הוראות ובית המשפט יחייב אותו לאפשר לבני המשפחה לבקרו. רעיון למחשבה. אם אפוטרופוס נוהג כך האם בטוח שהוא פועל לטובת החסוי? תמהתני ....

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות