ששי

השפעה של האם על בית משפט

שלום אני ובת זוגי לשעבר לא היינו נשואים יש לנו ילדה בת 5 דרכינו נפרדו לפני שנה ואני רואה את הילדה שלי פעם בשבוע וכל שבועיים בסופ"ש. ביום שבו הילדה אמורה להיות איתי אימא שלי מוציאה אותה מהגן ונמצאת איתה עד שאני מגיע מהעבודה. בת הזוג לשעבר מנסה בכל דרך למנוע מאימא שלי להיות בקרבת הילדה. הילדה לפעמים מספרת לאימא שלי מה אימא אומרת על סבתא. האם היא יכולה למנוע בצו בית משפט לאסור על אימא שלי לראות את הילדה? איזה כוח יש לה על החלטה כזאת?

עו"ד זהר רון

שלום רב, בזמן שהילדה נמצאת ברשותך על פי הסדרי הראיה אתה יכול להפגישה עם הוריך אלא אם נקבע אחרת בפסק הדין. בברכה, זהר רון, עו"ד, גבעתיים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות