סתיו

מי אמור להיות עד לחתימת הסכם הורות

שלום, אני ואשתי מעוניינות להביא ילד ביחד. הכנו יחד הסכם הורות שמתאים לשתינו. האם עלינו לחתום עליו בנוכחות עורך דין? או שמספיק להביא אותו לאישור בית משפט? (הבנתי שמומלץ להיעזר בעו"ד אך אין תקציב לכך.)

עו"ד ורד לוי

סתיו, אני ממליצה כי תפנו לעו"ד שיעבור את ההסכם ויעיר הערותיו. שכן להסכם יש משקל משמעותי לעתיד לבוא וחשוב שהזכויות שלכם והחובות שלכם על פי ההסכם יהיו ברורות לכם לרבות ההשלכות לעתיד לבוא. לשאלתך לגבי אישור ההסכם, אין חובה כי ההסכם ייחתם לפני עו"ד. אך הוא חייב לקבל את אישורו של בית המשפט. לפיכך עלים להגיש בקשה משותפת לאישור הסכם ולהגיע לאשרו בבית המשפט. שיהיה בהצלחה, ורד לוי, עו"ד ומגשרת

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות