מיכל

ספאם מ-2010

היי, קיבלתי מייל מעסק בסוף 2010 וביקשתי הסרה. עם תחילת 2011 קיבלתי שוב ושוב ובכל פעם ביקשתי הסרה, כ5-6 פעמים. גם לאחר מכן קיבלתי מיילים כל חודש או חודשיים גם בשנת 2012. ב-2013 חשבתי שכבר הסירו אותי אך החודש קיבלתי שוב. סך הכל 13 אימיילים. האם יש כאן פוטנציאל לתביעת ספאם? הנושא מאוד עקרוני ומציק, במיוחד לאור העובדה שאפילו פעם אחת לא ענו לי, לא התנצלו וכל פעם שולחים שוב.

עו"ד רענן בשן

שלום מיכל ותודה על פנייתך. מתיאור המקרה נראה שאכן המקרה מתאים לתביעה לפי 'חוק הספאם'. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות