הונאה
בתאריך 08.05.14 פניתי לחברה וחיכיתי 40 דקות למענה,וכמובן שאחרי 40 דקות השיחה נותקה וחייגתי שוב,הסיפור חזר על עצמו מספר פעמים עד שענו,הזמנתי שירות עבור מכונת הכביסה,יש לי ביטוח שרכשתי בנוסף בעת התקנת המכונה,תיאמו לי טכנאי ל-09.05 ואכן הטכנאי הגיע.נאמר לי שהלכו הלגרים במכונה ומחר על הבוקר <10.05>טופס התיקון יגיע למנהל על מנת שיטפל בכך,למחרת התקשרתי ואמרו לי שבאותו יום לא מופיעים הפרטים במחשב ולהתקשר יום אחרי,יום רביעי 11.05 התקשרתי שוב ואמרו לי תמתין שיחזרו אליך היום, כמובן שלא חזרו,יום חמישי 12.05 צלצלתי שוב אמרו לי היום נחזור,וכמובן שלא חזרו,ביום שישי 13.05 צלצלתי שוב והמוקדן אמר לי שהזמינו את החלק,ששאלתי למה אתם לא מודיעים לצרכן הוא ענה בחוצפה ואמר אמרתי לך עכשיו זה לא מספיק?ביום ראשון 15.05 צלצלתי שוב ונאמר לי ע"י הנציגה שהיא שולחת מייל למנהל ושהוא יחזור אליי היום,כמובן שלא חזרו.ביום שני 16.06.14 פניתי שוב ונאמר לי נחזור אליך,כמובן שלא חזרו.ביום שלישי17.06.14 דיברתי עם נציגה בשם דניאל וקיבלתי שירות מאוד מקצועי ואדיב,אמרה אני לא רואה שום הזמנה של חלקים ושהיא מבטיחה לי שהמנהל יחזור אליי היום עד הצהריים ויגיד לי מה קורה, ותיעדה את הכול במייל למנהל,כמובן שלא חזרו אליי,בשעה 16:00 צלצלתי שוב וענתה לי נציגה בשם אור התלוננתי מדוע המנהל לא חוזר אליי כמו שהובטח,והתשובה הייתה תמתין וניתקה את הטלפון,כמובן שבכול הימים הייתי לפחות 40 דקות בהמתנה למענה,נכון לעכשיו 17.06.14 שעה 22:00 לא חזרו אליי, שילמתי מעל 1000 ש"ח תוספת לביטוח ללא שום תמורה,והמכונה בקושי עובדת. מה ניתן לעשות? תודה רבה אורן