ביטול עסקה עקה יחס בלתי הולם
שלום רב, הגעתי לרשת אופטיקה ועשו לי בדיקה על מנת להתאים לי עדשות מגע. לאחר הבדיקה, ביקשתי מהאופטמטריסט שייתן לי זוג עדשות עם המס הרלוונטי כל מנת שאוכל לבדוק אם הן טובות לי וכך ושיהייה לי עד שהעדשות האחרות יגיעו. ביצעו לי הזמנה ושילמתי בצ'ק. 4 ימים לאחר מכן, חזרתי לחנות בתואנה שאני רואה מטושטש. האופטמטריס שעשה לי את הבדיקה הקודמת , עשה לי אותה שוב. לאחר הבדיקה הוא לא היה סבור שיש בעיה במס והחל לטעון שאני ואימי באות אליו בהאשמות, תוך כדי צעקות.ניסינו להגיע עימו להבנה, אך לא היה עם מי לדבר, אמרנו לו שההתנהגות שלו לא מקצועית ומזלזלת ודרשנו מהמוכרת שם לבטל את העסקה במיידית בשל התנהגותו של האופטמטריסט. היא סירבה, ואף לא נתנה לנו את הטלפון של המנהל. בהיעדר פתרון הולם ועקב גסות הרוח וחוסר המקצועיות של העובדים במקום נאלצנו לבטל את הצ'ק עוד באותו הרגע. לאחר מכן, הודענו לחנות שביטלנו, והמנהל יצר עימי קשר, ובמקום לנסות לעזור אמר שייתבע אותנו.דיברנו גם עם שירות לקוחות שלהם מס פעמים והם צידדו בגרסה של העובדים, ולא התייחסו לדברינו, גם כאשר ביקשתי לעבור בדיקה עם מישהו אחר ברשת שלהם באזור אחר, נעניתי בשלילה. מה ניתן לעשות במצב חריג שכזה? סליחה על החפירה ותודה מראש