משפטי– זאפ
חזרה לפורום

תביעה נגד ספרית

שני
שני

באמצעות הגרופון מצאתי מספרה ברחובות ששיכת לספרית בשם חופית. תכננתי לעשות החלקת קרטין שהיא משקמת אבל פחות מחליקה לאחר שקבעתי איתה ובאתי אליה היא הצליחה לשכנע אותי לעשות החלקה יפנית שהיא טובה יותר ושבעזרתה אני לא אצטרך לעשות מחליק או פנים. היא עשתה לי את ההחלקה ושלימתי לה באשראי על סך 1000 שח. אחרי 4 ימים של המתנה עם החומר חפפתי והשיער היה מתולתל בשורשים שלו. פניתי אליה וצילמתי לה את התמונות והיא אמרתי לה שאני לא מרוצה ושזה לא בסדר אז היא אמרה שאני יבוא לתיקון. לאחר התיקון חפפתי ועדיין השיער שלי מתולתל..אומנם טיפה פחות אבל בכל זאת לא שילמתי על תוצאה כזאת.. פניתי אליה להחזר כספי כי אני לא מוכה לשהיא תשים ליש ום חומר נוסף על השיער כי הוא גם ככה נקרע קצת מההחלקות שלה. היא לא מוכנה להחזיר שום כסף..אמרתי לה שאין לי בעיה שתחזיר לי 700 לפחות ולא את כל הסכום בגלל שהיא עבדה. אמרתי לה שאני הולכת לתבוע אותה כי אני לא מוכנה לוותר כי זה כסף שעבדתי עליו. וכל ההתנהלות הזאת נעשית באמצעות הווצאפ ככה שיש לי הכול כתוב..וגם תמונות של לפני ואחרי של השיער לאחר שהגשתי את התביעה הייתי צריכה להביא לה דיסק עם התמונות של השיער ואז היא שלחה לי הודעה שהיא רוצה להגיע לפשרה לעשות לי החלקה חדשה או להחזיר לי 500 שח. השאלה שלי האם כדאי לי להמשיך לתבוע או להסכים ל500 שח ?