המתנה ארוכה לחלק חילוף
בתאריך 5.10.14 הזמנתי חלק שנשבר לי במקרר מסוג אלקטרה.מעקה למשקאות.שהגעתי כדי להזמין את החלק נאמר לי שהחלק יגיע בתוך כחודשיים.זה הרתיח אותי שאני צריך להמתין כול כך הרבה זמן.והתנאי לקבל את החלק זה תשלום מיידי.כמובן אין לי הרבה ברירה כי הם מונופול ואין לי שום אפשרות לרכוש את החלק בשום מקום אחר.עוד באותו יום ביקשתי לדבר עם מנהל ולמרבה הפלא חזרה אליי גברת שהבטיחה לי שהחלק יגיע מקסימום בתוך חודש.עד עכשיו נכון ל 26.1.15 לא קבלתי את החלק.מספרים לי סיפורים אלף לילה ולילה ולא נותנים לי לדבר עם שום מנהל.יש לי הוכחות מתועדות ומוקלטות.הגשתי תלונה למועצה לצרכנות.הבטחתי לעצמי שאני אלחם בחברה הגרועה הזאת עד טיפת דמי האחרונה.הם מתנהלים כמונופול מזלזלים בלקוח ובכספו.חברה כזאת תהיה גדולה ככול שתהיה חייבת להענש ולהתחיל לתת שירות ראוי.אני בן 50 וסוכן מכירות כ 30 שנה.אני עובד ב חלקי חילוף למרצדס ובעידן של היום אנחנו מספקים חלקי חילוף בדואר אויר מקסימום 7 ימי עבודה.גם אם ההיתי הולך ברגל מיפן לישראל וחזר ברגל זה היה לוקח לי פחות זמן.שם המשחק היום זה שירות שירות ושירות וחבל שחברה גדולה כזאת לא מפנימה את זה.תודה על ההקשבה