החזר תשלום
הזמנתי ושילמתי טלפונית עבור הפלגת נופש למשפחתי. במייל האישור נכתב, בין השאר: "ההפלגה תצא בשעה 13:00 מנמל חיפה, חובה להגיע 3 שעות לפני- בשעה 10:00 להיות כבר בנמל". כשהגענו בשעה היעודה נודע לנו שההפלגה אמורה לצאת בשעה 12:00 ולא כפי שנכתב. לצערי, התברר ששכחנו את הדרכונים בבית, בראשון לציון. מיד הזמנו נהג מונית שנסע לביתנו והגיע עם הדרכונים אלינו רק בשעה 12:00, בדיוק כשהאוניה הפליגה. אני טוען, שאילו נאמרה לנו השעה הנכונה, היינו מגיעים בשעה 09:00 ומספיקים לקבל את הדרכונים בזמן ולצאת להפלגה, משום שהיתה נוספת לנו שהות של שעה שלמה. כאן יש לציין, שבתגובת החברה לטענותיי נאמר שבכרטיסים שצורפו במייל האישור נכתב "TIME:EMB- 09:00" - דהיינו, שעת היציאה 09:00. כמו כן, נאמר בתגובה כי בתקנון החברה מצוין כי מומלץ להגיע לנמל 4 שעות לפני שעת ההפלגה. כנגד אלו, אני טוען שכשפקידת ההזמנות מציינת בפניי כי "חובה להגיע 3 שעות לפני ההפלגה ובשעה 10:00 להיות כבר בנמל" - בריש גלי ובאותיות קידוש לבנה בראש המייל, כמו-גם בקולה שלה בשיחת הטלפון - אין לי כל סיבה לברר את נכונות דבריה ולפשפש בפרטי הכרטיסים שצורפו או בתקנון. אני מעוניין לתבוע את כספי מהחברה. מה סיכויי, ומה עליי לטעון לשם כך?