תביעה נגד אלדן
רכשתי רכב מאלדן שהיה בעבר רכב השכרה . הובטחו לי הטבות עם רכישת הרכב . אחת ההטבות הייתה החלפה של 4 צמיגים . כאשר רציתי לממש את ההטבה לא התאפשר לי בגלל שאין לי את הפתק שנתן לי המוכר לפני כ חצי שנה. יש לציין שמועד ההחלפה שסוכם לא עבר. כאשר התקשרתי לממש את ההזמנה ולשאול מה מספר ההזמנה נאמר לי על ידי המוכר ששמו איתן עמר מסניף גלילות שהוא לא מוכן להגיד לי את מספר ההזמנה ואם אבד לי הפתק שקיבלתי לפני חצי שנה זאת בעיה שלי. אכלתי אותה!!!! התקשרתי לשירות לקוחות שאמרו לדבר אם מנהל הסניף של גלילות דוד יפת. לאחר שדיברתי עם מנהל הסניף הוסבר לי שוב שאכלתי אותה.. בפועל אלדן לא עמדה בהתחייבותה שלה לספק לי את ההטבה שהייתה חלק מהשיקול שלי לרכוש את הרכב . אני מרגיש מרומה . לא יתכן שחברה שמכבדת את עצמה לא תעמוד בהתחייבויות ללקוח.תשובתה של אלדן לפניתי היתה ואני מצטט""שלום שלום , לאחר בדיקה מעמיקה של הנושא , לצערי לא ניתן לשחזר את השובר עבור החלפה של 4 הצמיגים , שובר שווה לכסף , וכל אדם שמוצא את השובר יכול לממש אותו , לכן לא ניתן לשחזור.""" האם אין מספר רכב על השובר? האם אין שם על השובר? האם אלדן לא מבצעת מעקב אחרי השוברים? מעניין אם היתי מגיע עם שובר ועם רכב לא של אלדן האם היו היו מטפלים בי.. לא! ישר היו רואים שמספר השובר לא תואם למספר הרכב. כמו כן קשה להאמין שבעידן של מחשבים חברה כמו אלדן לא עוקבת אחרי הרכבים במחשב... האם אני יכול להגיש תביעה ?