אכזבה , מכרו לי קרמיקה לא מתאימה.
רכשתי קרמיקה לצורך ריצוף חדר שינה הורים הכולל מקלחון , וכן את כל אביזרי המקלחון כולל ארון אמבטיה. לצורך בחירת האריחים נקבעה לי פגישה עם מעצבת שבחנות . בתחילת הקשר התקבל הרושם שהיא מקצועית, אפילו טרחה והגיע אלינו הביתה להתרשם מהחדר לפני תחילת השיפוץ. במהלך הדרך לצערי נוכחנו לדעת כי המלצותיה לגבי בחירת האריחים וכל מה שיפורט בהמשך לקו בחסר ,דבר שמסב לנו עגמת נפש בכל יום מאז בוצע השיפוץ. המחדל הגדול ביותר הוא שהאריחים שנבחרו בהמלצתה לריצוף חדר השינה , אינם מיועדים לריצוף פנים אלא לריצוף חוץ בלבד ! הם מחורצים , לא ניתן לשטוף את הרצפה בדלי וסחבה כמקובל, אלא בזרם של צינור מים בלבד. להסבירכם: ברגע שמניחים סחבה מכל סוג שהוא, היא נתפסת בחיספוס שבאריחים ולא ניתן להזיזה לצדדים ! לא ניתן לטאטא, אלא לכיוון החריצים, לא ניתן להלך בחדר ברגל יחפה כי הם נותנים תחושה מאוד לא נעימה (כנייר זכוכית). כאמור, זה המחדל הגדול , אבל כל גם כל היתר נעשה בצורה מאוד לא מקצועית , שבשלה נאלצנו לנסוע אל החנות הלוך ושוב פעמים רבות ומיותרות, ולעכב בעלי מקצוע, בכל שלבי העבודה דבר שגרם לנו הוצאות כספיות מיותרות ובזבוז זמן יקר. לדוגמא: א. מסילת הניקוז, נמכרה לנו ללא סיפון. דבר שהתגלה לי רק כאיש המקצוע פתח את האריזה על מנת להרכיב אותה. נאלצתי באותו הרגע לחפש את החנות הקרובה ביותר ולרכוש שם סט שלם, הכולל הכל, על מנת לעכב את איש המקצוע כמה שפחות . ב. כמות הקרמיקה חושבה באופן חסר. למרות שניתנו מידות, והדגשתי שאני מבקשת לרכוש כמות כזו שתשאיר לי עודפים , דבר שאילץ אותי להפסיק את העבודה ולרכוש כמות נוספת. כשפניתי אליהם השיבו, שזה קורה אצל כולם... ועוד. קשה לי לחיות בחדר הזה שאמור היה להיות יחידת הורים מפנקת... והוא עדות מעצבנת. כל השיפוץ הזה עלה מעל 20,000 ₪. כשמחצית המחיר הוא העלויות מאותה חנות . לפנייתי הכתובה אליהם לא היתה כל התייחסות.