משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות קטנותהאם אוכל לתבוע במקרה הבא.
חזרה לפורום

האם אוכל לתבוע במקרה הבא.

אלכ
אלכס

שלום רכשתי באתר אמזון בגרמניה,מכשיר סמארטפון,ושילמתי בעת ההזמנה באתר,בנוסף למחיר המכשיר ,שהוא182יורו,גם את עלות המישלוח וכן את המכס על המכשיר,חשבתי על קניה בטוחה ושקטה, ועוד דבר, המכשיר נמכר כשהוא ארוז באריזה מקורית מהמפעל-FACTORY SEALED כך שניתן לקבל מכשיר מקורי בוודאות, והנה,כעבור שבוע המכשיר הגיע דרך UPS לנתב'ג, ואז סטטוס המעקב הפך ל מכשירמעוכב במכס,התחלתי בירורים בUPS ונציגה שלהם בצ'ט[ כי זה ביום שישי]כתבה לי ש החבילה נמצאת במכס לבדיקה פיזית כלומר ניפתחה, השאלה האם הם גם פתחו את אריזת המכשיר עצמו, שסגורה במדבקות מפעל מקוריות, זאת אינני יודע, כי במידה וכן פתחו את זה גם,זה כבר לא מקורי ולא במצב שיצא מהמפעל ונישלח אליי,אם המדבקות חתוכות, אין וודאות למקוריות ותקינות הטלפון,אם להמחיש את זה אז זה כמו לקבל בסופר אריזת גבינה או חלב או יוגורט, פתוחה,האם הייתם קונים מוצר כזה? מכאן השאלה, האם אני יכול לסרב לקבל חבילה כזו? כי יכולים בUPSלחייב אותי על כל יום אחסנה לא?האם יש לי עילה במקרה כזה,לתבוע את המכס ולדרוש את עלות המכשיר? מדוע שאסכים לקבל אריזת פתוחה כששילמתי על מכשיר מקורי וסגור?האם יש מה לעשות במקרה זה בתביעות קטנות? בתודה