שמואל

צק שלא נפרע ולא קיים עוד. חובת ההוכחה על מי

שלום  אני שוכר מחסן ונתתי צ'קים מראש  צק אחד המשכיר בטעות הכניס לחשבון אחר והוא חזר לו מפאת אי התאמה של השם שנכתב על הצק לבין החשבון בנק  לבקשתו שילמתי לו מזומן והוא החזיר לי את הצק וקרעתי אותו בסוף השנה הוא מתכחש לכך ששילמתי לו מזומן . והוא טוען שהוא הפקיד את הצק באל תור והצק נאבד בבנק  עעשיו היות שהצק לא נמשך מחשבוני הוא טוען שעלי להוכיח ששילמתי לו עם מי הדין  ססקכה ובתודה מראש שמואל

עו"ד חזי כהן

שמואל שלום במידה ויש בידיו שיק שלך שלא נפרע בהחלט חובת ההוכחה עליך אולם בהחלט ניתן לתקוף טענה כזאת בראיות אחרות(כמו משיכה בגובה סכום השיק באותו מועד וכו') ויש צורך הכרחי לבחון את הטענה לאור ראיות נוספות בתיק. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות