אלי מיכאלי

פיצוי בגין ביטול מקום בטיסה

שלום אני וחבר קנינו כרטיסים הלוך חזור בחברת תעופה זרה דרך האינטרנט, כשהגענו לשדה התעופה בישראל עצרו את חבר שלי בגין עריקות מה שבעצם מנע ממנו לעלות לטיסה. אני בכל זאת נסעתי בלעדיו והגעתי למחוז חפצי, לאחר כמה ימין נסיתי לעשות ציק אין דרך האינטרנט לטיסה חזור והופתעתי לגלות ששמי אינו מופיע בטיסה רק השם של חבר שלי, התקשרתי אליהם לברר את הנושא ונאמר לי שאני לא עליתי לטיסה הלוך ולכן החזור גם מתבטל, נסיתי לומר להם שחלה פה טעות ובעצם חבר שלי לא טס הלוך ולא אני, ולא היו מוכנים לשמוע ולהאמין לי. הצגתי להם את כרטיס העלייה למטוס ואת אישור היציאה מישראל ואישור הכניסה לארץ שטסתי אליה (בחתימת הדרכון)(הכל דרך המייל )ועדיין לא האמינו לי. הגעתי לשדה התעופה במדינה הזרה מוקדם מהרגיל כדי לדבר פנים מול פנים מול החברה ושום דבר לא עזר. הוצרכתי לקנות כרטיס חדש בסופו של דבר. ונגרם לי עוגמת נפש רבה, מעבר להפסד הממון. השאלה שלי מה אפשר לעשות? (לפי מה שהבנתי אין להם משרדים בארץ או משהו כזה.

עו"ד חזי כהן

אלי שלום מתיאור המקרה עולה שאלה בסיסית והיא האם מדובר בחברה שיש לה שורשים בישראל? בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות