אליעזר גרופי

הזמנת מגירה למקפיא לייבר

הזמנתי חלק ושלמתי באשראי למקפיא לייבר פקידת שרות אמרה לי אספקה תוך 6 ימי עסקים ועברו למעלה מ15 יום.ולא קבלתי את החלק היתקשרתי לשאול מה עם החלק אמרה לי פקידת השרות היום זה יצא ויגיע אליל תוך 10 ימי עסקים מה הדין לגבי ענין זה..תודה מראש

עו"ד חזי כהן

אליעזר שלום במקרה המתואר בהחלט מדובר בהפרת הבטחה. בכדי לבדוק את סיכויי התביעה והאפשרויות העומדות בפניך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות