עדי אליה

ביצוע הזמנה מאתר אינטרנט ב 15.11.17 ואי קבלת החבילה עד היום 19.2.18 .

שלום, ביצעתי הזמנה באתר LightInTheBox.com בתאריך 15.11.17 ועד עכשיו החבילה לא התקבלה. פניתי לחברה בבקשה לביטול העסקה וכל הזמן דחו אותי ואמרו לי להתאזר בסבלנות שזה אמור להגיע בימים הקרובים. יש לי את כל ההתכתבות שלי אתם. מה אני יכולה לעשות בנדון?

עו"ד חזי כהן

עדי שלום במקרה המתואר בהחלט מדובר בהפרת הבטחה. בכדי לבדוק את סיכויי התביעה והאפשרויות העומדות בפניך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

עדי אליה

איך אני פונה לייעוץ פרטני?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות