ארן ירושלמי

האם פוליגראף קביל בבית משפט תביעה קטנה להוכחה שבוס . של סופרשוק חנקין תקף ומשך בחוזקה באוזני. איים להוריד לי הראש. וכשברחתי ממנו קבלתי מכה חזקה בראש

האם פוליגראף קביל בבית משפט תביעה קטנה להוכיח גרסה שלי שבוס בעלי סופרשוק חנקין חולון תקף ומשך בחוזקה באוזני. כי קבלתי כתב הגנה היום בו העוד מכחיש טוען שפרי דמיוני ומשקר במצח נחושה!!! ללא בושה

עו"ד חזי כהן

ארן שלום, מתיאור המקרה בהחלט עולה עילת תביעה בכדי להמליץ אם להגיש כתב תביעה כדאי לפנות באופן אישי לייעוץ ראשוני ללא התחייבות. כעקרון, בדיקת פוליגרף היא ראיה קבילה בהליך אזרחי. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות