דבורה כהן

ביטול עסקה באתר אינטרנט ואי קבלת הכסף חזרה

קניתי באתר אינטרנט ישראלי המוצר שהגיע לא התאים לי דיברתי איתם אמרו שיחזירו את הכסף שלחתי את המוצר בחזרה קיבלתי מייל אישור ושהכסף יוחזר במלואו. עברה כשנה והכסף לא חזר האתר קיים אבל אין מענה לא למיילים ולא לשיחות. דיברתי עם חברת האשראי שלי נתנו לי ת"ז שהכסף עבר אליה. פתחתי תביעה נגד החברה ולא היה לי ח.פ. שלחתי לת.ד. שמופיע באתר שלהם (שמשתנה כל כמה זמן) ולא קיבלו את זה ולא הופיעו למשפט ניסיתי לחפש באגרון את פרטי הבן אדם שהת"ז שייכת לו התברר שהוא נפטר די מזמן.. מה אני יכולה לעשות עכשיו? את מי לתבוע? את היורשים שלו? האם אגרון זה קביל בבית משפט או שעדיף לפנות למשרד חקירות?

עו"ד חזי כהן

דבורה שלום, על פני הדברים נראה שמדובר במקרה סבוך שכן במידה וחברה שינתה מספר ח.פ. למעשה מבחינה פורמאלית לא מדובר בחברה ממנה רכשת את המוצרים. בכדי להבין את מצב הדברים לאשורו עלייך לפנות לייעוץ פרטני עם כל המסמכים בנושא. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות