אירנה נזרנקו

חיוב של 012. סוג חדש של הונאה

שלום,שמי אירנה ואני קבלתי חשבון מ 012 על 657 ש"ח על הודעות סמס מקו של ביתי לחו"ל(רוסיה).פניתי ל 12 והם בדקו כי 10 ימים מה קרה. אני לא הבנתי איך יכול להיות שקו חסום לשרותי חו"ל יכול להיות חיוב,כי אני דבר ראשון בקשתי לחסום קו של ביתי לשירותי חו"ל,מתברר שהם לא חוסמים הודעות לחו"ל אף פעם!!! איך זה יכול להיות?מה שהם טוענים שחיוב מוצדק יצאו סמס ויש חיוב אני מדגישה שלא היות הודעות יוצאות כלום. דיברו איתי בזלזול ,אמרתי שזה שאני דוברת רוסית לא אומר שיש לנו חברים ברוסיה ואיך תוך יומיים ילדה יכולה לשלוח הודעות ל 609 מספרים שונית? זה מה שאני ראיתי בפירוט, נמסר לי מבכורה מפניות הציבור שמדובר באפליקציה והיא כול שנירא שלחה הודעות .איך זה יכול להיות ? איך זה אני בתור אימא לא יכולה להיות בטוחה שעשיתי הכול כדי למנוע הונאה?מה זה חסימה חלקית?ולמה עכשיו לא ניתן לחסום הודעות לחו"ל?נמסר לי שניתן בארץ ולחו"ל לא?זה דרך חדשה של חברות סלולר לקבל כסף מלקוחות?חסמו להם שירותי טוחן אז יש דבר חדש לעבוד אלינו?יש לי עוד בכורה באותו מצב שקבלה מסלקום חשבון החודש על סמס 10000 על 3000 סמס בתוך יומיים. מה ניתן לעשות?איך לקבל צדק? אני רוצה לגשת לבית משפט לתביעות קטנות,מה אתם חושבים על זה? תודה מראש.

עו"ד חזי כהן

אירנה שלום, בכדי להבין את מצב הדברים לאשורו עלייך לפנות לייעוץ פרטני עם כל המסמכים בנושא. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות