לי

המלצה לרופא שיניים שייתן חוות דעת בבית משפט

בעלי שבר שן ונאלץ לעקור אותה וכל זאת כתוצאה מהתקלות בגוף זר שהיה בשיפוד שקנה במסעדה. הוא עובר כרגע תהליכים של הכנה לשתל והסבל הגופני והנפשי רב. פנינו לעו"ד על מנת לבחון הגשת תביעה נגד המסעדה, והעו"ד מפנה אותנו לרופא שיניים מקצועי על מנת לנהל את התיק רפואית, לקבל מכתב רפואי שאיתו כדאי לנהל מו"מ עם חברת הביטוח של הנתבע, ובמקרה הצורך להגיש חוות דעת מקצועית לבית משפט.אשמח להמלצה על רופא שיניים מקצועי שעושה זאת, ושבמידה ויוזמן, יגיע לבית משפט.

עו"ד צחי גרוסמן

לי היקרה. ישנה שורה של מומחים בתחום רפואת השיניים שיכולים להתאים. ראוי שעורך הדין המייצג אתכם יפנה אתכם למומחה שיהיה מקובל עליו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בקופות ובתי חולים