הילה

טיפול לקוי בסרטן בפעם הראשונה

לפני 5 שנים מצאו גוש בשד של גיסתי. היא עברה כימותרפיה ויצאה מזה. עכשיו היא לפני כריתת שד בגלל שהסרטן חזר והפעם בצורה יותר קשה מהפעם הראשונה. יש לנו הרגשה שאם הרופא שטיפל בה אז היה מטפל במקרה שלה בצורה אחרת היא לא הייתה צריכה לעבור כריתה עכשיו. האם אנחנו צודקים? האם הרופא הראשון פעל ברשלנות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אהוד כליף

הילה שלום רב; מועד אבחון מחלת הסרטן הוא קריטי לסיכויי ההחלמה. להבנתי הרגשתכם היא שהמעקב הרפואי של גיסתך היה לקוי והביא לאבחון מאוחר של מחלתה. כדי לבדוק אם התנהלות הרופא היתה רשלנית, והאם יש קשר בין התנהלות זו לחזרת המחלה בפעם השנייה, דרושה בדיקה מעמיקה ביותר של עובדות המקרה ושל העובדות הרפואיות. בדיקה כזו נעשית על ידי עורך דין מומחה ברשלנות רפואית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בקופות ובתי חולים