שחר

פיצויים מביטוח לאומי וביטוח אחרי פריקת כתף

אני משחק בקבוצת כדרוסל ופרקתי את הכתף באימון. האם בנוסף לקבלת הפיצויים מהביטוח שאני מבוטח בו אני יכול לקבל גם פיצויים מהבטוח הלאומי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד חוסאם מארון

שחר שלום, האפיק היחידי שבו אתה יכול להגיש תביעה לביטוח לאומי הוא דמי תאונה, מאחר והתאונה שאירעה לה אינה קשורה למסגרת העבודה שלך. להגשת תביעת דמי תאונה קיימים תנאים מסוימים, שהעיקרי ביניהם כי לא קיימת לך יתרת ימי מחלה צבורה אצל המעסיק שלך. דמי תאונה משולמים עד תקופה של 90 ימים בגובה 75% מהשכר המדווח שלך. בברכה, עו"ד מארון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי