גילה

נפילה בחוף הים בגלל יתד שהייתה שקועה בחול

שלום רב, בקיץ האחרון ביליתי בשמורת חוף הבונים עם משפחתי. במהלך ההליכה על החוף נתקלתי ביתד שהיתה שקועה בחול ונפלתי על הרצפה ונפצעתי. מה ניתן לעשות?

עו"ד ארז גרייבסקי

גילה שלום, חוף הבונים מוגדר כשמורה סגורה שהחזקתו מסורה בידי רשות שמורות הטבע והגנים. כחלק מאחריות הרשות, עליה גם לדאוג לניקיון החוף ולהסרת מפגעים. יתרה מכך, במידה והיתד בו נתקלת שימש להקמת אוהל או שמשיה, כי אז יש משמעות לשאלה האם זו הוקמה באזורים המוקצים בחוף ללינת מטיילים (ככל שישנם כאלה) ובמידה והדבר חרג מהאזורים המוקצים, הרי שהרשות כשלה בחובת הפיקוח שלה על פעולות המטיילים בחוף. את מוזמנת לפנות למשרדנו בשאלות נוספות ואנו נשמח לסייע לך באופן פרטני.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי