עירית

בגידה

בעלי נמצא בידידות קרובה מאוד עם מישהי שהייתה חברה טובה שלי הוא והיא טוענים שאין ביניהם קשר רומנטי מבחינתי גם אם אין קשר רומנטי אבל קשר כ"כ קרוב זאת בגידה ואני רוצה להתגרש האם בעת הגירושין יתייחסו להתנהגות של בעלי כבגידה?

עו"ד נורית פיש

עירית יקרה צר לי שאת בוחרת להתגרש מהסיבות הבלתי נכונות. אם מערכת היחסים בינך לבין בעלך טובה וחברתך הטובה היא חברתו הטובה גם האם זו סיבה מספיק טובה להתגרש? אל תשכחי שקר שם בחוץ. אם מערכת היחסים מקולקלת שווה וצריך לנסות לתקנה. כעת לשאלתך. אם אין לך הוכחות חד משמעותיות לבגידה , לא תוכלי להיבנות מטענתך בדבר יחסי ידידות ביניהם. צריך הוכחה יותר משמעותית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בגידות