אורנה

התפטרתי מהעבודה

שלום אני התפטרתי מהעבודה שנה ו-4 חודשים אחרי שהתחלתי לעבוד. לא קיבלתי פיצויים ואין לי עבודה אחרת באופק. האם אני יכולה לקבל דמי אבטלה?

עו"ד אריק שלו

אם השלמת תקופת אכשרה כנדרש אין סיבה שלא תקבלי דמי אבטלה. תקופת האכשרה היא תקופה שבעדה שולמו לך דמי אבטלה לעובד בשכר חודשי - 360 הימים שבעדם שולמו דמי ביטוח אבטלה בתוך 540 הימים שקדמו לתחילת תקופת האבטלה. עובד בשכר יומי 300 ימים בתוך 540 הימים שקדמו לתחילת תקופת האבטלה. התקופה איננה חייבת להיות רצופה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה