מיכל

דמי אבטלה במקרה הסבה

שלום רב, פוטרתי מעבודתי עקב צמצומים. בתקופה שעברה מהודעת הפיטורין , החלטתי לעשות הסבה מקצועית ונרשמתי ללימודי בוקר בשעות 8-13 במשך השבוע. האם אני זכאית לדמי אבטלה במקרה זה שבו למעשה אין לי אפשרות להיענות לרוב הצעות העבודה באם יוצעו לי בלשכת התעסוקה. בנוסף אציין שאני בשוק העבודה כבר כ-30 שנה ולא ניצלתי מעולם את זכאותי לדמי אבטלה. בכבוד רב, מיכל.

עו"ד אריק שלו

למעט במקרים מיוחדים, היותך סטודנטיתש אינה מסוגלת לעבוד בשל הלימודים לא יזכה אותך בדמי אבטלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה