מיטל

אבטלה - רטרואקטיבית? ועוד שאלה קטנה.

שלום, הגשתי בקשה לאבטלה לפני כ-3 חודשים ואני עדיין בהמתנה, יש לי 2 שאלות: 1. במידה ויאשרו לי את האבטלה, האם אני אקבל את הקצבה רטרואקטיבית לכל התקופה שחתמתי בלישכה? 2. מה קורה במידה ואני מוצאת עבודה נניח בחודש הקרוב? האם זה מבטל את התביעה לדמי אבטלה? תודה רבה!!! מיטל

עו"ד אריק שלו

בהחלט ייתכן כי תביעתך תאושר רטרואקטיבית. תביעתך לא תבוטל אם תמצאי עבודה, אלא פשוט יחדלו מלשלם לך ברגע שתפסיקי להתייצב בלשכת התעסוקה או שתמצי את זכותך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה