א

כמה שאלות על דמי אבטלה והחזר מס

היי, ראשית תודה על הפורום, בהחלט עוזר רבות. המקרה: עזיבת עבודה מרצון (התפטרות) שאלות: 1. הבנתי שאני זכאי לדמי אבטלה לאחר שלושה חודשים מיום ההתפטרות, האם אני צריך לעשות משהו בשלושת החודשים האחרונים? האם אני חייב להיות בארץ או שאני יכול לצאת לחו"ל לפרק זמן זה? 2. למשך כמה זמן אני זכאי לדמי אבטלה? 3. מהו הסכום החודשי המקסימלי שניתן לקבל בדמי אבטלה? (השכר ברוטו שלי גבוה) 4. איך אני מחשב את החזר המס בהנחה ועבדתי מינואר של אותה שנה ושילמתי מס הכנסה מלא כשכיר? תודה רבה!

עו"ד אריק שלו

לשכת התעסוקה ממליצים על פנייה מיידית עלן מנת שיוכלו להתחיל לחפש עבורך משרות, אם לא תסכים לצאת לראיונות תוכל להיות מוגדר כסרבן גם אם טרם קיבלת דמי אבטלה. משך תקופת תשלום דמי האבטלה משתנה בהתאם למספר פרמטרים ביניהם גיל ורקע אקדמי. גם החישוב של גובה דמי האבטלה הוא נגזרת של שכרך ולכן לא אוכל להשיב לשאלה זו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה