מנהלי הפורום
דמי אבטלה ופיצויים
בוקר טוב אני עבדתי כמתרגל באוניברסיטה כ 6 שנים, ועכשיו החליטו להפסיק להביא לי שעות תרגול (כמובן שכדי שלא יהיה בעיות הם אמרו שיביאו לי שעות תרגול, אבל מדובר בהרעת תנאים משמעותית.. מ15-20 שעות שבועיות למספר שעות שבועיות בודדות, וכמובן שלא באמת היה רצון להביא לי שעות עבודה..) אצרף את לשון מסמך העסקה שלי בהמשך, אבל אקדים את השאלות.. 1. האם במקרה כזה אני זכאי פיצויים? (כמובן מתוך לשון המסמך.. אם זה קשור..) 2. האם זכאים לדמי אבטלה מיד מההתייצבות בלשכת התעסוקה במקרה כזה? 3. איזה מסמך אני צריך להגיש לביטוח לאומי בכדי לקבל דמי אבטלה? מספיק מסמך העסקה? (לפחות בינתיים הם לא מוכנים להביא לי אף מסמך אחר..) תודה רבה דוד זה לשון מסמך העסקה שלי: הצעת העסקה כמורה מן החוץ /מתרגל הריני פונה אליך בהצעה לעבוד ולהתמנות לתפקיד של מורה מן החוץ/מתרגל ב............ (ע.ר.........) (להלן "האוניברסיטה") בשנת הלימודים תשע"ה , בהתאם לפרטי ההצעה דלהלן: תקופת העסקה: שיבוצך להוראה יהיה כדלקמן: בסמסטר ב' – החל מיום 19/2/15 ועד ליום 4/6/15 בהיקף של 19.00 יחידות הוראה. העסקתך הינה לתקופה האמורה בלבד, ובסיומה תסתיים ההעסקה ללא צורך בהודעה מוקדמת או שימוע. במידה ונחליט להציע לך לעבוד בעבורנו בסמסטרים אחרים/נוספים, נפנה אליך בהצעה חדשה.