מנהלי הפורום
תביעת דמי אבטלה לביטוח לאומי
שלום רב, ברצוני להגיש תביעה לדמי אבטלה דרך האינטרנט עקב פיטורין ממקום העבודה האחרון. מקום עבודה זה היה 6 חודשים ולפניו קדמו שני מקומות נוספים- ברצוני לדעת איך עליי להגיש את תביעת האבטלה בצורה כזו שתיבעתי לא תדחה. לצורך ההסבר נקרא למקומות העבודה א', ב' ו- ג'. ג'- מקום עבודה קבוע במשרה מלאה ממנו פוטרתי. יש מכתב פיטורין- חודשי העבודה הם מחודש יוני-דצמבר(כולל) 2015 ב'- מקום עבודה לא קבוע של משרה חלקית(לעתים יום בחודש) התחלתי לעבוד שם במרץ 2014 ומאז ועד היום יש חודשים שבהם אני עובד ויש חודשים שלא. בתלוש השכר מצויין את תאריך תחילת העבודה. יש לי ממקום זה תלושים מינואר-מאי 2015 כולל וגם של חודש יולי 2015. כמו כן יש לי תלושים(בין יום עבודה-לארבעה ימים בתלוש) של חודשים אוגוסט-דצמבר כולל של שנת 2014 ממקום עבודה זה. ממקום זה מעולם לא היה לי מכתב פיטורין/או מכתב התפטרות שכן העבודה היא על פי קריאה ולא קבועה. א'- מקום עבודה זמני של משרה מלאה בחודשים ינואר-מרץ 2015 כולל. גם ממקום זה אין מכתב פיטורין שכן העבודה הייתה זמנית. השאלות שלי הן כלדקמן: 1. האם לדווח על כל החודשים שבהם עבדתי או שזה יצור בלאגן? או שעדיף פשוט לדווח על מקום עבודה ג- חודשים 6-12 מקום עבודה ב 4-5(למרות שהיו הרבה יותר חודשים מזה) ומקום עבודה א' חודשים 1-3? או בכלל לדווח בוריאצה אחרת שתכלול את תלושי 2014 ממקום עבודה ב'? 2. בונגע לפיטורין/התפטרות וכו? האם זה רלוונטי להציג מסמכים על כלל מקומות העבודה או רק מקום העבודה האחרון(ג')? 3. מה עליי לרשום בנוגע לסיבת הפסקת עבודה ממקומות ב' ו-א'? (עבודה עונתית? תום חוזה?) 4. האם ממקומות עבודה א' ו-ב' עליי להמציא מסמכים כלשהם שהעבודה היא זמנית/לא קבועה