דורון

טופס סיום העסקה ומשך תקופת הזכאות

שלום רב, יש לי 2 שאלות בנוגע לסיום העסקה ותקופת הזכאות: 1-המעסיק שלי ואני סיכמנו על סיום העסקה מסיבת חוסר התאמה לתפקיד, הסיכום הינו שאני מתפטר ומקבל ממנו מכתב סיום העסקה, האם אני יכול לחתום בלשכה עם מכתב סיום העסקה? אם כן, האם יש נוסח או משפט שחשוב שיצויין במשפט? 2-אני בן 30 ואישתי בת 28 היא בחופשת לידה, היום חותמת בלשכה, יש לנו 2 ילדים, מה תקופת הזכאות המקסימלית שלי לאבטלה?

עו"ד הדר פלד טל

הי דורון לשאלתך הראשונה - אפשר לחתום בלשכה עם מכתב סיום העסקה, אך אם המכתב איננו מכתב פיטורים היינו לא מצויין בו שהמעסיק הוא זה שפיטר אותך, תצטרך להמתין 90 ימים בטרם תהיה זכאי לדמי אבטלה. לשאלתך השנייה - גם אתה וגם אשתך זכאים, כל אחד, ל- 100 ימי אבטלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה