יעל

דמי אבטלה בין עבודות

שלום, אני מתכננת להתפטר מעבודתי הנוכחית ולהתחיל עבודה חדשה אחרי חודש שבו אני מתכננת לנוח קצת, האם מגיע לי דמי אבטלה עבור חודש מנוחה זה שבו אני בעצם אהיה מובטלת, במידה ואבקש מהמעסיק הנוכחי שלי לתת לי מכתב פיטורין?

עו"ד הדר פלד טל

ככל ויהיה בידך מכתב פיטורים וככל ואת מקיימת את תנאי הזכאות לדמי אבטלה (12 תלושים אחורה), תוכלי לדרוש דמי אבטלה עבור חודש ימים זה.

אלעד

היי הדר התחלתי לחתום לפני שלושה חודשים (מגיע לי הזמן המירבי) מצאתי עבודה עבדתי חודש ולא נמצאה מתאימה אני יכול להמשיך לחתום לפי התנאים של הפיטורים הקודמים או יש פה תהליך אחר תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה