נמרוד

האם אני זכאי לדמי אבטלה?

שלום רב, היום לצערי קיבלתי שימוע במקום עבודתי לעוד יומיים מהיום. אני בן 30 ועובד במקום הנוכחי כ-5 חודשים מלאים. לפני כן, עבדתי ברציפות מספר שנים ב-2 חברות נוספות. האם לאחר הפיטורין שיחולו בימים הקרובים אהיה זכאי לדמי אבטלה עד שאמצא מקום עבודה חדש? תודה רבה.

עו"ד הדר פלד טל

כדי להיות זכאי לדמי אבטלה עליך להציג לפחות 12 תלושים מתוך 18 חודשים אחרונים, במידה ויש בידך כמות זו של תלושים תהיה זכאי לדמי אבטלה. במידה וכבר השתמשת בדמי אבטלה ב- 4 השנים האחרונות אזי תהיה זכאי רק ל- 80% מכמות הימים שאתה זכאי לה לפי גילך ומס' ילדיך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה