דני

דמי אבטלה לעוסק מורשה ללא הכנסות כעצמאי בתקופת האבטלה

שלום רב, החל מהראשון לאוגוסט השנה התחלתי לחתום אבטלה ברשות התעסוקה. בהתאם למשכורתי מגיעים לי דמי אבטלה מקסימלים. בנוסף לעבודתי כשכיר אני גם עובד כעצמאי עוסק מורשה והשנה היתה לי הכנסה אחת ויחידה בחודש יוני 2016 של 40,000 ש"ח. אני לא צופה הכנסות נוספות השנה כעצמאי. האם דמי האבטלה יושפעו מההכנסות שלי שהיו לי השנה כעצמאי אף על פי שנכנסו בתקופה שהיא טרם תקופת האבטלה שלי? במידה וכן. כמה ינוכה לי? חשוב, האם המצב ישתנה אם אסגור תוך כחודש את תיק העצמאי שלי? תודה

עו"ד הדר פלד טל

הביטוח הלאומי יעשה חישוב שנתי של הכנסותיך הנוספות ואם הסכום יעלה , בחישוב חודשי, על סכום דמי האבטלה שקיבלת, אתה תידרש להחזיר את ההפרשים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה