משה שרונה

דמי אבטלה לגבי שינויי משרה

שלום רב שמי משה שרונה בת 47.יש לי 2 שאלות. 1 האם ירידה של למעלה מ50 % בהיקף משרה היא עילה לבקשת מכתב פיטורים ומה קורה אם המעביד מסרב לתת מכתב זה. 2 אם אני עובדת בשתי מקומות ופוטרתי מאחד מהם האם מגיע לי דמי אבטלה באופן יחסי למשרה השניה בתודה משה שרונה

עו"ד הדר פלד טל

ירידה בהיקף המשרה היא עילה להתפטרות בדין מפוטר בשל הרעת תנאים. אם המעסיק מסרב לתת מכתב פיטורים עליך לתת לו מכתב התפטרות בשל הרעת תנאים. לגבי אבטלה, אפשר לחתום אבטלה אם פוטרת ממקום אחד (בהנחה שאת מקיימת את תנאי הזכאות), דמי האבטלה יחושבו לפי 6 תלושים אחרונים של שני המעסיקים ביחד אך ההכנסה הנוספת שאת ממשיכה להשתכר, תנוכה מדמי האבטלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה