רותם כהן

מצאתי עבודה בכוחות עצמי אם אחרי מספר ימים אני מחליטה שהיא לא מתאימה לי ואני עוזבת אותה?

חתמתי אבטלה במשך כחודש ומצאתי עבודה בכוחות עצמי לא דרך הלשכה. הצהרתי ללשכה שמצאתי עבודה, במידה ואני מתחילה את העבודה, עובדת מספר ימים ומחליטה שהעבודה הזאת לא מתאימה לי יכולים לרשום לי סירוב בלשכה? מדגישהה העבודה הזאת מצאתי בכוחות עצמי ולא דרך הלשכה אבל כשהצהרתי ללשכה שמצאתי עבודה הם ביקשו ממני פרטים מלאים של מקום העבודה.. למה? תודה מראש דחוף לי לדעת איך להתנהל..

עו"ד הדר פלד טל

את יכולה לחזור ללשכה ולהמשיך לחתום (בהנחה כמובן שכבר חתמת לפני כן), יתרת ימי הזכאות נשמרת לך לשנה אחת מהיום הראשון שהתייצבת בלשכה.

טלי

חתמתי 3 חודשים ומצאתי עבודה בכוחות עצמי. כעבור 3 חודשים אני רוצה להתפטר.האם אני זכאית לחזור ולחתום אבטלה?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה