סופי

דמי אבטלה לחיילים משוחררים

אני חיילת משוחררת מתאריך ינואר 2016, מאז עבדתי בשתי עבודות כתקופה של חצי שנה יחד, השכר היה שכר שעתי, כך שמבחינת ימי עבודה אני לא יודעת בדיוק כמה ימים אך מבחינת תלושי משכורת מדובר בתקופה של חצי שנה. כעט ברצוני לגשת לבחינה הפסיכומטרית, ניסיתי לשלב עבודה עם הלימודים אך איני מצליחה לעמוד בכך לכן אני נאלצת להפסיק את עבודתי. ברצוני לשאול מספר שאלות: להבנתי חיילים משוחררים רשאים לחתום אבטלה לתקופה של עד 3 חודשים מה תנאי החתימה? האם המקרה שלי עומד בתנאים? במידה ואני נמצאת מתאימה האם אני יכולה להתפטר מעבודתי הנוכחית או שיש צורך במכתב פיטורים ועל כן עליי להביא לכך שיפטרו אותי? כמה זמן מרגע הפסקת קשר עובד מעביד עליי ללשכה?

עו"ד הדר פלד טל

התפטרות בכל מקרה תביא לכך שתצטרכי להמתין 3 חודשים לפני שתוכלי להיות זכאית לדמי אבטלה, את צריכה מכתב פיטורים כדי להיות זכאית לדמי אבטלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה