מחבר

הכנסה חד פעמית כפרילאנסר בתקופת דמי אבטלה

שלום וברכה, אני מקבל דמי אבטלה כי עבדתי כשכיר. לא נרשמתי מעולם כעוסק פטור/מורשה. עשיתי עבודה חד פעמית כפרילאנסר בסכום של כמה מאות שקלים בתקופה שקיבלתי דמי אבטלה. דמי האבטלה אם זה משנה בסכום של כ-3800 ש"ח לחודש ממוצע. כך שלמעשה זה פחות משכר מינימום. אני מניח שבגלל שאני לא הולך להירשם כעוסק פטור רק בשביל עבודה אחת, צריך להוציא חשבונית חד פעמית דרך מע"מ וכו'. השאלה היא איך העבודה החד פעמית כפרילאנסר מחושבת ביחס לדמי אבטלה? האם יש חפיפה? תודה.

עו"ד הדר פלד טל

כן, כל הכנסה נוספת בין כשכיר ובין כעצמאי, מקוזזת מדמי האבטלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה