סופי

זכאות לדמי אבטלה

שלום, פוטרתי מעבודתי לפני כחודש (לאחר 4 שנים)הייתיבפעם הראשונה בלשכת אבטלה ביום שניקבע לי וקיבלתי הפנייה לראיון עבודה, מכיוון שלא אהבתי את המשרה לא ניגשתי לראיון וגם הפסקתי להתייצב בלשכה מאז (כחודש)האם אני זכאית להמשיך היום לחתום ולקבל דמי אבטלה? האם בזה שאני מסרבת לגשת לראיון עבודה אני מאבדת את זכאותי לדמי אבטלה ?

עו"ד אריק שלו

אי התייצבותך לראיון עשוייה לתייג אותך כ "סרבנית" ולגרום לך לאבד את זכאותך לדמי אבטלה. כמו כן, אי התייצבות בלשכה מבלי להמציא אישור מחלה או אישור כי היית בראיון עבודה עשויים גם הם לגרום לך לאבד את זכאותך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה