לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אנונימי על סף שבירה

וועדה בלשכת העבודה והשלכותיה

שלום. מזה כשנה אני מובטל בשל מצב בריאותי לקוי, לפני כשלושה חודשים הייתה לי וועדה בלשכת עבודה (הוועדה הייתה חפיפניקית לחלוטין ולא נתנו לי להסביר וכמעט לא דיברתי) ובוועדה "שכחו" "ולא ראו" מספר טפסים רלוונטים למצבי הבריאותי, והחלטת הוועדה שהתקבלה נכתב שיש לי מגבלה של הרמת משקל. מאז הפקידת השמה מנסה להשיג לי עבודה ראויה אך העבודות המוצעות (ברובם) לא תואמות את מצבי הרפואי דה פקטו, בסופו של יום היא החליטה לרשום לי 'סירוב' וגם סרבה לאמת את הנתונים ולהראות לי אותם (לא ניתן לי טופס חתום של אותו מעסיק) ואותו מעסיק כלל לא יצר איתי קשר (הייתי בראיון עבודה בלשכה והמראיין אמר לי שתוך כשבוע יחזרו אלי ושהתקבלתי ואני אתחיל קורס מטעמו) המעסיק טוען שהוא ניסה ליצור איתי קשר ולא עניתי לסלולרי, ואני טוען שאותו מעסיק לא יצר איתי קשר טלפוני, ואם הוא יצר מדוע הוא לא השאיר הודעה? ועל זה איני מקבל תשובה, אלא התחמקויות! אותה פקידת השמה אמרה לי בפירוש שהיא מאמינה למעסיק ולא לי, ולכן היא רושמת לי 'סירוב'. בנוסף אני בקשתי יום לאחר הועדה בלשכה להוסיף את הטפסים שהם לא התייחסו אליהם, והפקידה מרחה אותי והעבירה זמן, ולאחר שהיא רשמה סירוב היא טענה שאני לא יכול לערער ולא יכול להוסיף שום טופס ושהוועדה והיא לא חייבים לי כלום ואני זכאי אך ורק לוועדה אחת לשנה ולא משנה מה הסיבה. מה שאני שואל, מה עליי לעשות הנידון? נעשה פה עוול מוחלט! מצבי הבריאותי לא הכי טוב, ואני גם מוגבל בלתבוע את הביטוח הלאומי (מסיבותיי האישיות), אני נמצא בין הפטיש לסדן! לא יודע מה לעשות! אני על סף יאוש מוחלט! אני מרגיש שאני מדבר לרובוטים ולא לבני אדם! יש לי זכויות כאזרח, ואני מרגיש שפשוט לא מעוניינים לתת לי אותם, מיותר לציין שאני רוצה לעבוד, אבל בעבודה שתואמת את מצבי הבריאותי, אני נמצא בפלונט, חייב יעוץ בנושא, אודה להתייחסותך. תודה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה