רחל

דמי אבטלה

פוטרתי מעבודתי שבה עבדתי כמנקה 4 שנים, במשרה מלאה פניתי ללשכת התעסוקה והם הפנו אותי לחברה העוסקת במתן שירותי משק בית בבתים פרטיים. לאחר יומיים התברר לי שהחברה מציעה לי עבודה במשרה חלקית ( 4 שעות ביום ) אני מעוניינת במשרה מלאה. האם אהיה זכאית לדמי אבטלה במקרה שאסרב לעבודה החלקית שהוצעה לי ? תודה.

עו"ד אריק שלו

עליך לפנות לפקיד המטפל בך בלשכת התעסוקה לפני שתסרבי לקבלת העבודה ולציין כי המשרה המוצעת הינה משרה חלקית ולכן את מעוניינת לסרב מכיוון שהינך זקוקה למשרה מלאה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה