יובל

דמי אבטלה לאחר חופשת לידה

שלום, 1. האם אני זכאית לדמי אבטלה לאחר חופשת לידה בגין מעבר מקום מגורים? (מעבר של 75 ק"מ) 2. חופשת הלידה הסתיימה לפני כ 6 חודשים ולא פניתי ללשכת אבטלה (כיוון שלא הייתי מודעת לאפשרות זו)האם אני עדיין זכאית לדמי אבטלה בגין החודשים שלא עבדתי?

עו"ד אריק שלו

אם השלמת תקופת אכשרה תהיי זכאית לדמי אבטלה.

יובל

תודה. איזה תקופה? אכשרה?

עו"ד אריק שלו

באתר של הביטוח הלאומי ניתן למצוא מידע אודות תקופת האכשרה שיש להשלים על מנת להיות זכאי לדמי אבטלה. מצורף קישור: http://www.btl.gov.il/benefits/Unemployment/tnaiZakaut/Pages/achsharaAvtala.aspx

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה