ענת

דמי אבטלה בתקופת ההודעה המוקדמת

לפורום שלום פטרו אותי לאחר 4.5 שנים רצופות של עבודה. נתנו לי הודעה מוקדמת של חודש וחצי - מתוכם ביקשו שאעבוד בפועל רק שבוע אחד. הבטיחו לשלם לי על הודעה מוקדמת. + דמי חופשה צבורים + דמי הבראה ועוד. השאלות הם: ממתי מתחילה זכאותי לדמי אבטלה? האם מותר לי לעבוד בעבודה אחרת בתקופת ההודעה המוקדמת? **אם התאריכים יעזרו בתשובה: הודיעו לי על פיטורים ב 7/04 . מכתב פטורים אקבל ב-11/04 . והבטיחו לי לשלם על הודעה מוקדמת עד ל סוף מאי. לתשובה מפורטת אודה. בברכה. ענת

עו"ד אריק שלו

בגדול אם מעסיקך בוחר לשלם חלף הודעה מוקדמת ואינו דורש ממך לעבוד, עליו לסיים את יחסי עובד מעביד. המשמעות היא כי בתקופה שהינך נמצא בבית אתה כבר לא אמור להיות עובד של המעסיק על כל המשתמע מכך, לרבות תביעה לדמי אבטלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה