פרידה פרידנשטיין

אחי פלש לדירת ההורים - מה עושים, והאם אתם יכולים לעזור לי? יש לי 1/8 בדירה

אחי, היחיד, ברוך, פרידנשטיין, פלש לדירת ההורים שגרתי בה, (קודם סידר לי מריבה עם השכנה שבעקבותיה חטפתי צו הרחקה...) וכבר שנתיים + שהוא גר בדירה. הגשתי נגדו פעמיים ביזיון בימ"ש, וקיבלתי אישור רק למפתח. והוא לקח לי אותו. ורק הוא גר בדירה. וגורם לי לחובות אכיפה, כי הדירה על שמי מכוח צו ירושה של אמי. דרך אבי, הוא סידר לעצמו צוואה נוטריונית כשאבי היה בהתחלת דימנציה, ורשום שם רק השם של אחי כיורש, ומי שיתנגד יקבל 1 ש"ח. עכשיו מה עושים? אודה לכם שתשיבו לי לאימייל שציינתי כאן. בתודה, פ.פ.

עו"ד אסף גסטפרוינד

הפורום עוסק בסוגיות הקשורות ברמ"י. הנושא שלך אינו קשור, מציע לך לפנות לפורום המתאים. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל