אביב שקד

רכישת מגרש , תשלום דמי היוון , מותר לשלם תוך 60 יום והבנתי כי לאחר 30 יום מתחילים לחייב בריבית וכמובן הצמדה .

לאחר שכברו 30 יום קיבלתי שובר חדש כאשר היה כתוב בו כי צריך לשלם עד ה27.8.2017 בפועל שילמנו ב22.8 כלומר 5 ימים לפני התאריך האחרון , כאשר באתי לקבל את חוזי הפיתוח נאמר לי כי אני צריך לשלם סכום נוסף עבור ריבית . שאלתי , איך ייתכן כי קבלתי שובר שילמתי בזמן ועדיין אני חייב כסף ,,,במידה ואכן מחייבים בריבית מה הריבית שאתם מחייבים ...עבור תשלום מעבר ל30 יום .רק להבנה בשובר השני שהם הנפיקו הם חייבו אותנו בריבית של 0.6% עבור 25 יום .

עו"ד אסף גסטפרוינד

לא מובן מה השאלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל