יפעת

ביטול קרקע ברמת הגולן

יש לנו קרקע ברמת הגולן(קרקע עלות אפס- שולם רק תשתיות ופיתוח) התיק נפתח במינהל ביוני 2017 שולם פתיחת תיק בנובמבר 2017. מאז לא התקדם דבר. אנחנו לא רוצים יותר את הקרקע אך לבטל זה הפסד משמעותי מתוך השקעה של 155k נשאר אולי עם 125k. חשבנו להמשיך-כשהמינהלציועילו בטובם להתקדם- ואז לחתום על הסכם פיתוח ולאחר מכן למכור את הזכויות על הקרקע. אל כל פעם נאמר לי דבר אחר בנידון ואני לא יודעת מה נכון להיום.נאמר לי שאחרי החתימה של שני הצדדים אני עלתה זכויות על הקרקע ושהיום אין צורך לחכות 5 שנים עם % מסויים (קנס) ניתן להעביר זכויוצ. אל היתקלותי בכמה סתירות בנושא... אשמח לעזרתך ושתשפוך לי מת או א על האפשרות רוחות ועל הדברים. תודה

עו"ד אסף גסטפרוינד

הדבר תלוי בחוזה עליו חתמתם. מציע לבדוק את השאלה מול מרחב השירות במחוז צפון ולקבל תשובה וודאית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל