יעקב

גובה מס לתשלום במינהל על מכירת נחלה במושב הארץ

איך אני יכול לדעת כמה מס אני צריך לשלם במכירת נחלה במושב במרכז הארץ ?

עו"ד רון שוורץ

יעקוב שלום רב על מכירת נחלה כמו על מכירת מקרקעין יש מספר רב של מיסים בין היתר במנהל מקרקעי ישראל. במינהל זה ניקרא דמי הסכמה. יש הרבה משתנים בקביעת דמי ההסכמהב של המנהל. לרבות האם רכשתה את הנחלה מתי איזה גידולים יש לך ועוד פרמטרים. כדי לדעת נושא דמי ההסכמה יש לקחת שמאי שישום את דמי ההסכמה שהינך אמור לשלם, או במנהל לבקש שמאות. כמו שאמרתי במכירת נחלה חקלאית דמי ההסכמה של המנהל זה רק מס חד וכדאי לבחון כדאיות העיסקה וכמה בסופו של המכירה נשאר לך. בברכה עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל