פלוני

לחץ של מועצה על המינהל

האם קבוצת מושבים ששייכים למועצה אזורית יכולה ללחוץ על המועצה להשפיע על החלטות הזויות של המינהל? ההחלטות של המינהל פוגעות באיכות חייהם של התושבים. האם בכלל למועצה יש השפעה על המינהל?

עו"ד רון שוורץ

פלוני שלום רב ברור שלמועצה האזורית לעמומד בראשה ולמהנדס המועצה יש השפעה על התוכניות שמובילים בתחום המועצה שלהם. לשאלתך התחום התכנוני מי שבד"כ מוביל פיתוח זו גם המועצה על פי אופיה ואופי המושבים והקיבוצים שבתחומה. השאלה כללית מאוד ולכן בהתאם גם התשובה ברמה העקרונית. עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל