נועם

העברת זכויות לשטח במושב בהרחבה

שלום, ברשותי שטח במושב בהרחבה שקיבלתי מהוריי בעלי משק במושב ,אני רוצה למכור את הזכות , האם יש לי פטור ממס שבח בעסקה זו? האם ניתן פטור דרך מנהל מקרקעי ישראל על עסקה זו? בברכה נועם

עו"ד רון שוורץ

נועם שלום רב על שקרקע אין פטור בד"כ בטח גם לא במינהל במידה והינך מוכר את הקרקע. יותר בהרחבה צריך פרטים מנוספים על הקרקע. בברכה ע"ד רון שוורץ מנהל הפורום

עו"ד רון שוורץ

נועם שלום רב לא ברור האם יש בשטח בית או אין. כעקרון הפטור ממס שבח, כול סעיפי הפטור, הם אך ורק על הבית ולא על קרקע. עו"ד רון שוורץ

נועם

אין בית על הקרקע הקרקע היינה "קוביה" בשטח ההרחבה במושב ואיני מעוניין לבנות אלא למכור את הזכות. נועם

עו״ ד רון שוורץ

נועם הפטור בחוק הוא רק על דירת מגורים לא על קרקע או זכות כול שהיא במקרקעין עו״ ד רון שוורץ מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל