ערן

גובה אנטנה

יש לנו בקצה השכונה אנטנה מאוד גבוהה, האם יש אפשרות לתבוה הנמכתה או בכלל את האפשרות להעיף אותה מהשכונה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום ערן בהחלט מקומם. ככלל, ניתן לעשות רבות להורדת אנטנה או להנמכתה. קיימים רבדים שונים לעניין זה כדוגמת תמא 36, חוק התכנון והבנייה( האם הוקמה בהתאם לחוק),מסוכנותה הבריאותית וכו'. יש לבדוק מתי הוקמה האנטנה ומהם הרשיונות שקיבלה. המלצתי כי תפנו לייעוץ משפטי בכדי לבחון לעומק כיצד ניתן להוריד או להנמיך את האנטנה. בהצלחה עו"ד נבו למפל